Aktuelt

kampanje-quickleen-4.jpg

Sommerkampanje på CRC QuickleenVi feirer sommeren med kampanjepris på CRC Quickleen rensespray. Quickleen er et hurtigvirkende rengjørings- og avfettingsmiddel som brukes for å fjerne olje, fett, smuss, vann og andre typer forurensning. Det tørker kjapt og etterlater ingen rester.

Prisen gjelder per stk ved kjøp av esker - 12 stk i hver eske, og MVA kommer i tillegg.
- 49,- ved kjøp av minimum 10 esker
- 52,- ved kjøp av 5-9 esker
- 54,- ved kjøp av færre enn 5 esker

Kjemikalier, filler og absorbenter er en av varegruppene som vokser mest hos oss, og vi arbeider stadig for å utvikle varesortimentet på dette området. Vi kan tilby gode produkter til konkurransedyktige priser - og det meste har vi lagerført til enhver tid. I vårt sortiment finner du maling, skum og fugemasser, grease, vaskemidler, rustmidler og mye mer. I tillegg er vi spesielt konkurransedyktige på filler for industriell bruk og oljeabsorberende produkter både i form av ark, ruller, puter, slør, lenser og oljespillkasser i forskjellige utførelser.

For bestilling eller forespørsler kan du bruke vårt forespørselsskjema på nettsiden, sende en mail til post@john-dahle.no eller ringe oss på +47 51 64 69 90.

Vi vil også benytte anledningen til å ønske alle våre kunder en riktig god sommer. Og husk; vi har normal åpningstid hele sommeren og er tilgjengelig via vår vakttelefon hele døgnet.

GOD SOMMER!