Aktuelt

bilde jul.jpg

Nyhetsbrev desember


Nyhetsbrev desember

2016 nærmer seg slutten, og vi vil takke alle kunder, leverandører og samarbeidspartnere for året som har gått. Samtidig vil vi benytte anledningen til å dele noen spennende nyheter med dere.

Engelsk nettside
De siste årene har vi opplevd en større og større etterspørsel etter en engelsk versjon av vår hjemmeside. Denne var klar i november, og vi håper denne vil være til nytte for alle våre engelskspråklige kunder.

Tilbudsvarer på nettsiden
Nylig fikk vi en ny funksjon på nettsiden - en lagersalgsknapp som viser våre tilbudsvarer og kampanjer. Her vil du finne gode priser på varer som skal ut av lager og etter hvert kampanjer for populære produkter.

Nyhetsmail
For å informere om spennende kampanjer og nyheter ønsker vi å sende ut nyhetsbrev med jevne mellomrom, men ikke oftere enn en gang hver måned. Vi håper du ønsker å motta disse for å holde deg oppdatert om hva som skjer hos oss.

Ny produktkatalog
I august fikk vi en ny og etterlengtet utgave av vår produktkatalog. Med nye produktgrupper og et oppgradert utvalg har denne blitt tatt godt imot av våre kunder. Har du ikke fått katalogen tilsendt? Bestill katalogen ved å trykke her.
 
GOD JUL & GODT NYTT ÅR!
Med vennlig hilsen
John Dahle Skipshandel AS